Garantie & Klachten

Garantie 

Wij geven om onze haakproducten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar irma@haakwerkwinkel.com Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Artikel 17- Haakwerkwinkel Irma besteedt veel aandacht aan de veiligheid van de producten. Alles wordt met zorg gehaakt, vervaardigd en gecontroleerd. Het is daarom niet waarschijnlijk dat knuffels, of mondkapjes snel stuk gaan of een gevaar vormen voor de veiligheid.

Cottage Rose-Covered Teddyberen zijn niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar.

De handgehaakte babyschoentjes zijn voor pasgeboren baby's, die nog liggen, zitten en kruipen.

De babyschoentjes worden gedragen in de wandelwagen en in de box. De schoentjes zijn bijzonder leuk als kraamcadeau om te geven en te krijgen.

Haakwerkwinkel Irma is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die gebeuren bij het gebruik van de producten.

Als ouder/verzorger(s) ben je, of bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kinderen. Controleer daarom regelmatig de producten en bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten altijd te verwijderen.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
- Ideal
- Overboeking.