Herroepingsrecht

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via irma@haakwerkwinkel.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Informatie rondom garantie & retour

Uitzonderingen retourneren

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

e. die snel kunnen bederven of verouderen;

f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

g. voor losse kranten en tijdschriften;

h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie

Wij geven om onze haakproducten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Artikel 17- Haakwerkwinkel Irma besteedt veel aandacht aan de veiligheid van de producten. Alles wordt met zorg gehaakt, vervaardigd en gecontroleerd. Het is daarom niet waarschijnlijk dat knuffels, of mondkapjes snel stuk gaan of een gevaar vormen voor de veiligheid.

Cottage Rose-Covered Teddyberen zijn niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar.

De handgehaakte babyschoentjes zijn voor pasgeboren baby's, die nog liggen, zitten en kruipen.

De babyschoentjes worden gedragen in de wandelwagen en in de box. De schoentjes zijn bijzonder leuk als kraamcadeau om te geven en te krijgen.

Haakwerkwinkel Irma is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die gebeuren bij het gebruik van de producten.

Als ouder/verzorger(s) ben je, of bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kinderen. Controleer daarom regelmatig de producten en bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten altijd te verwijderen.

Identiteit ondernemer

Ons vestigingsadres: (geen bezoekadres)

Haakwerkwinkel Irma
Stellingmolen 11 B, 7587 RV de Lutte

Telefoonnummer

+(31) 06-10220855

E-mailadres
irma@haakwerkwinkel.com

Onze domeinnaam is https://www.haakwerkwinkel.com

KvK nummer Hengelo 74959344

BTW-id NL001507304B78