Verzenden en Betalen

Verzendkosten

De verzendkosten per bestelling standaard Track & Trace  bedraagt € 3,50, zowel voor brievenbuspakket als voor enveloppe post. De haakproducten worden gratis verzonden vanaf € 75,00 binnen Nederland.

Voor bestellingen naar het buitenland gelden afwijkende tarieven.

Betalen

Service: Je ontvangt van mij een betaalverzoek per email en je kunt met elke bank betalen. Bestellingen en betalingen voor 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden standaard Track & Trace via PostNL. Service: 
De website wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden, maar mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn, dan wordt er contact met je opgenomen.

Levertijd
Wanneer de betaling bij ons binnen is verzenden we de bestelling binnen één of twee dagen standaard met Track & Trace. Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden.
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn neem zo snel mogelijk contact met ons op dan komen we samen tot een oplossing.

Inpakservice
Heb je een cadeautje besteld en wil je dat het pakket op een ander adres wordt geleverd laat ons het bezorgadres weten via de mail of tijdens de bestelling.

Buitenland

Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven. Wilt u iets laten verzenden naar het buitenland neem dan even contact met ons op.