Sneeuwwitje en de zeven dwergen
Sneeuwwitje en de zeven dwergen

 

 

Informatie Haakwerkwinkel Irma

Even voorstellen: Ik ben Irma Berendsen.

***Op mijn 42e heb ik het Vakdiploma Pedicure behaald. Met veel plezier heb ik 7 jaar mijn eigen professionele door Procert gecertificeerde Voetverzorgingspraktijk 'De Landerijen' in Lelystad gerund. Daarna heb ik mijn boekhoudkennis opgefrist, met veel enthousiasme een Boekhouddiploma behaald (BKB) een Calculatiediploma (BKC). Het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en de Vakopleiding Payroll Services afgerond in 2015!

Haakprojecten:

Alle reacties op mijn handgemaakte babyschoentjes, amigurumi poppen en woonaccessoires zijn zo ontzettend leuk. Dat in combinatie met het creatief bezig zijn voor de webshop, maakt het een (kraam)feest!

In de webshop vind je handgemaakte babyschoentjes, knuffels,  woonaccessoires en crochet dames-en kindermode. Dus ben je op zoek naar handgemaakte babyschoentjes en/of een handgemaakt cadeautje voor je allerliefste vriendin, moeder, zus of collega dan ben je bij Haakwerkwinkel Irma aan het juiste webadres! Je bestelling wordt altijd als cadeautje verpakt, ook als het een cadeautje voor jezelf is :) 

De handgemaakte babyschoentjes zijn voor pasgeboren baby's, die nog liggen, zitten en kruipen. De babyschoentjes worden gedragen in de wandelwagen en in de box. De schoentjes zijn leuk als kraamcadeau om te geven en te krijgen. 

De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe handgemaakte  haakproducten; babyschoentjes, knuffels, woonaccessoires, Rose-Covered Teddyberen en nu ook crochet mode voor Dames, Tieners en Kinderen!

Feedback of nieuwe ideeën zijn altijd welkom en als je nog vragen hebt kun je mij altijd emailen.

Met creactieve groet,

Irma Berendsen